Stuttreist & Himlaga 2016 var en braksuksess med over 70 salgsboder og 3000 besøkende. Vi satser derfor på å gjenta suksessen i år og inviterer alle kommunens innbygger til liv og røre i sentrum av Bjørkelangen 16. september.

Det blir salgsboder, lokalmat og lokale produkter, helgrilla ælj, musikk, teater, smaking av lokaløl og om kvelden blir det fest på Eidsverket. Vi håper du setter av lørdagen i din kalender og tar med seg venner fra fjern og nær for å
vise frem landsbyen vår og alt det vår kommune har å by på. Velkommen skal dere være, både som utstiller og gjest.

collage2

Gratis standplass også i 2017!
Påmelding og informasjon kontakt Erik.Bakke@ahk.no / 911 78 822

Les også: Invitasjon til ølsmaking

Program*

Stuttreist_logo

På scene og i sentrum:

09.50 Offisiell åpning av Stuttreist & Himlaga
10.00 Åpning av bondegård og salgsboder
11.00 Musikk og underholdning
12.00 Motorsag-show
13.00 Teater med Bygdetruppen
14.00 Underholdning
15.00 Telt med lokaløl åpner
16.00 Salgsboder stenger
19.00 Fest åpner på Eidsverket

*Foreløpig program med forbehold

STUTTREIST & HIMLAGA-FEST OM KVELDEN På EIDSVERKET

Hva passer vel bedre enn av avslutte Stuttreist & Himlaga festival på storslåtte Eidsverket. Både låven og Grisebingen Lounge vil være åpen og det blir revypremiere, dans og servering. Alt sammen er stuttreist og himlaga selvsagt! Dørene åpner 19.00, mer informasjon kommer.

Oppmed_logo-620x184