Aurskog-Høland og Rømskog Reiselivslag er en medlemsbedrift med ca. 40 medlemmer, de samarbeider for å få til hyggelige arrangement og turer. Laget bedriver også turistinformasjon og kafe på Bjørkelangen Stasjon, der kan du i rolig miljø nyte en kopp kaffe, eller få vite hva du kan oppleve i bygda.

 

– Vi hjelper til med å markedsføre din bedrift/organisasjon både via media og arrangement. Aurskog-Høland og Rømskog Reiselivslag er virksomme, gjennom våre medlemsbedrifter, både i Akershus og Østfold. Vi har stort fokus på samarbeid, dette gjør at vi og våre medlemmer blir styrket og når et bredt marked, sier leder i reiselivslaget, Ina Nestor. – Vi ønsker gjennom godt samarbeid å få næringslivet i våre kommuner til å vokse. Vi retter oss til alle som har en form for næring, om det er produkt eller tjeneste.

 

Opplev villmark, fiskelykke, jakt, topp golf bane, ski og turløyper , ridning og bondegårdsbesøk, finne ditt eget badevann, rike bærområder, og ikke minst alle våre kultuminner; gamle fort, et flott bygdetun, en gammel erverdig prestegård. Kombiner dette med et bedre måltid på hyggelige serveringssteder og vi garanterer at du kommer tilbake. Velg mellom hoteller, hyggelige bondegårdsovernatting eller kombiner overnattingen med spa og meditasjon

 

Du finner oss på www.ahreiseliv.no, facebook eller telefon +47 909 31 356