I forrige styremøte var Glommakryssingen et punkt på agendaen til Aurskog-Høland Utvikling. Denne saken ble godt diskutert, og det ble bestemt at styre i A-H Utvikling skal allerede 12. desember ha et møte og en prat med Edgard Sande i Statens Vegvesen.

 

–          Det er viktig at vi tar et initiativ nå, slik at vi kan få god kontroll på hele prosessen. Vi gleder oss nå til å ta en prat med Vegvesenet, sier Erik Bakke i AH Utvikling.

 

Mulighetsstudie

Vegvesenet har utarbeidet en mulighetsstudie for kryssing av Glomma ved Fetsund. Mulighetsstudien gir en svært omfattende dokumentasjon av hvordan rv.22 kan krysse Glomma ved Fetsund. Den gir også en bred belysning av prosjektet og inneholder 17 forslag til mulige løsninger, som igjen kan kombineres på ulike måter.

 

Her er noen av de:

 

 

Trykk her for å se alle 17 forslag.

 

Har du en favoritt? Legg gjerne igjen en kommentar.