Aurskog: I Thinks tidligere administrasjonsbygg etablerer Aurskog-Høland kommune en næringspark. 20 kontorer er ledige for utleie.

 

Som kjent er Telemark Kildevann i ferd med å etablere seg i elbilprodusenten Thinks tidligere lokaler på Bogstad i Aurskog. Mineralvannprodusenten har kun behov for å benytte en fjerdedel av administrasjonsbygget. Aurskog-Høland kommune har inngått avtale med Telemark Kildevann AS om å leie totalt 20 kontorer med 30 plasser i 1. og 2. etasje. – Her ønsker vi å etablere en næringspark. På Bjørkelangen har private aktører fått det til på en meget god måte. Kommunen ønsker å legge til rette for det samme her i Aurskog, sier næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune til Indre Akershus Blad

 

Erik_thinkI disse dager pusses kontorlokalene opp. Telemark Kildevanns kontorer og møtelokaler nærmer seg allerede ferdigstillelse. – I vår skal også fasaden få et ansiktsløft. Det er på tide, mener Erik Bakke. Kommunen er i gang med å markedsføre næringshagen med alle dets fordeler som stort parkeringsareal med motorvarmere, bruk av Telemark Kildevanns kantine, fibernett rett inn i bygget med mer.

– Det er også større møterom og mulighet for et mindre showroom. Fasilitetene er meget gode, mener næringsutvikleren. Han håper og tror markedet er til stede. Bakke ser for seg at kontorfellesskapet vil være ideell for nyetablerere, gründere, ansatte med hjemmekontor som ønsker å arbeide i et sosialt fellesskap og pendlere. Jeg ser for meg at vi kan leie ut et par kontorer på dagsbasis til næringsdrivende på farta. Det er mange som kan ha straksbehov for kontorplass, sier Bakke.

 

Telemark Kildevann ønsker å ha tett dialog med lokalt næringsliv og ønsker nyetablerere og gründere inn i fellesskapet på Bogstad. – Jeg har ønsket meg dette tilbudet i lang tid. Vi skal legge oss på markedspris og ønsker ikke å utkonkurrere andre aktører i lokalmarkedet, sier han.

 

 

– Vi løser det meste. Vi er fleksible, sier Erik Bakke. Han minner om at nyetablerere i næringsparken vil jobbe på historisk grunn. – Her er det industrihistorie i hver centimeter av bygningsmassen. Tenk bare på Cipax, Bakelittfabrikken og Think. Produkter som er brukt i hele verden har blitt utviklet her.

 

 

 

Næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune ønsker nye aktører velkommen til næringsparken  i Thinks tidligere administrasjonsbygg i Aurskog : Telefon: 911 78 822 – mailto:erik.bakke@ahk.no. Foto: Bjørn Ivar Bergerud.