Aurskog-Høland Utvikling besøkte Aurskog Næringspark denne uken, for å teste fasilitetene og mulighetene ved etablererhuset, som ligger ved Telemark Kildevanns fabrikk på Aurskog.

 

Ordet næringskilde dukket opp på åpningen av «Aurskog Næringspark». Det er fortsatt ikke funnet et godt navn, men Indre utsendte kom med det gode navnet. Vi bruker Aurskog Næringspark i denne saken, til det har kommet et godt navn. Ryktene går om at det vil komme en navnekonkurranse. Apropos navn så er man også nødt til å endre fra Think-bygget til TK-bygget (Telemark Kildevann) på folkemunne. Vi har en fantastisk historie med Think, og den vil for alt være en del av sjelen til Aurskog, men nå er man nødt til å se fremover. Skilt vil bli erstattet med Telemark Kildevann, og vi er klare for fremtiden.

 

Erik_thinkNyoppusset

Når man ankommer næringsparken så ser man at tiden ikke har vært snill med utsiden av lokalet. Dette vet kommunen og i løpet av våren skal fasaden og uteområdene pusses opp. På innsiden er det mye bedre. Det har blitt en gjort en god jobb med å pusse opp gulv og vegger, og det hele er lyst og innbydende.

Alle som leier i Aurskog Næringspark vil få sitt inngangskort, så hele området er godt sikret. Man får også nøkkel hvis man leier et kontorlokale her.

–          Vi har fått mange positive tilbakemeldinger til initativet, og de som har sett stedet er fornøyde. Vi har nå startet markedsføringen av lokalene, så nå er målet å skaffe det lille miljøet først. Nå er vi tre stykker inne. Vi håper å få på plass en 7-8 plasser nå i første omgang. På sikt ønsker vi å fylle alle 22 kontorenene, sier næringsutvikler i Aurskog-Høland, Erik Bakke.

 

Gode fasiliteter

22 kontorplasser, fordelt på enkelt- og fellesløsninger, to møterom med alle fasiliteter, fibernett, P-plasser m/ladestasjoner, kantine og showrom-muligheter er ledig for deg og ditt firma, hvis du ønsker å leie her. En som allerede har gjort det er Jan Olav Sandvik i Rehabtape.

–          Foreløpig har det vært helt topp. Jeg har utvidet kontaktkretsen veldig mye, og fått inn avtaler med lokale bedrifter. Nettverket øker også etter at jeg fikk god reklame i Indre. Alt har bare vært positivt, sier Jan Olav, som ikke bare driver Rehabtape, men også Teto-handel. De kan levere alt en vaktmester kan trenger, alt fra såpe til verktøy.

MoteromHvordan skal vi få flere bedrifter hit?

–          De som sitter hjemme som har hjemmekontor må komme hit. Man jobber mer effektivt, og man drar nytte av hverandre. Kontaktnettverket blir større. Det tror jeg blir gull verdt, svarer Sandvik.

 

–          Det er hyggelig med gode tilbakemeldinger fra de som er inne nå. Vi håper det kommer flere. Det er bare å ta kontakt med meg, sier Bakke.

 

I tillegg så er mulighet for gratis drikke. Levert av den gode naboen Telemark Kildevann. Det innbydende kjøleskapet med forskjellige varianter ble godt testet. Bonaqua, som TK tapper for Coca-Cola, ble nøye testet gjennom dagen og falt i smak.

Historie i veggene

Vi nevnte at bygget burde skifte navn på folkemunne, men at det er viktig at Think-historien fortsatt sitter i veggene her. Det er også tatt vare på med flere fine bilder som henger rundt i lokalet. Det vil også på sikt bli stilt ut en Think-bil i resepsjonsområdet.

Thinkbildet_2

Alt i alt har dette vært en god opplevelse, og nå håper vi folk kjenner sin besøkelsestid og bruker dette gode tilbudet.

 

Du kan følge oppdateringer angående Aurskog Næringspark her: https://www.facebook.com/AurskogNaeringspark