Stuttreist & Himlaga er en festival som setter lokal mat og lokale produkter i sentrum. I gågata på Bjørkelangen vil du finne salgsboder som selger mat og produkter med tilknytting til bygda og vårt nærområde. Helt Vilt gutta fra TV2, Stig Henrik og Daniel, vil rigge opp pickupen midt i gågata, og med håndplukka lokale råvarer vil de sette sammen Aurskog-Høland-retten.

Som om ikke det var nok har Bondelaget rigget en bondegård i sentrum, Debio vil markere sitt 30 års jubileum og det vil være flere spennende aktiviteter for alle aldre.

Bli med på storarrangementet på Bjørkelangen. Alle som har lokale produkter, eller lokal mat, kan stille opp og få din GRATIS standplass ute i sentrum. Ingen er for små. Har du noe du ønsker å vise fram eller selge til et stort publikum så bli med.

Det er fortsatt ledige plasser for de ønsker å vise frem produktene sine (mat, klær, hobby osv). Det er GRATIS å ha en stand på vår spennende festival. Kontakt Erik Bakke på 9117 8822 eller erik.bakke@ahk.no.
Stuttreist_logoProgram:

På scene og i sentrum:

09.50 Offisiell åpning av Stuttreist & Himlaga
10.00 Åpning av bondegård og salgsboder
11.00 Stig Henrik kåserer & Daniel lager
Aurskog-Høland retten
13.00 Underholdning
14.00 Konkurranser
15.00 Overraskelse

I festivalteltet:
18.00 Kurs og konkurranser
18.45 Kåseri og underholdning
19.30 Festmiddag med lokale råvarer
og underholdning

Foreløpig program med forbehold

Handle lokalt